Laminoidaan... Soita 020 - 730 3490

Käyntikortit

Sinulla on vain yksi mahdollisuus tehdä ensivaikutelma —
joten tee siitä hyvä.

Sinäkin olet varmasti tehnyt niin saatuasi käyntikortin käteesi. Katsot korttia — etkä ajattele siitä oikeastaan juuri mitään.

Jos haluat olla mieleenpainuva, käyntikortti on oivallinen tapa jättää ensikohtaaminen muistiin. Hyvin suunniteltu, toteutettu ja säilytetty käyntikortti on osa imagoasi. Järeä kartonki, erikoisempi ja odottamaton kosketustuntuma tai silmiin pistävät värit ovat erinomaisia tapoja tehdä käyntikortistasi erottuva. Kun käyntikorttisi erottuu, sinä erotut.

Valitse rohkeasti
Erikoisvahva kartonki
Lisäämällä paksuutta lisäät myös käyntikorttisi kestävyyttä. Mitä parempana käyntikorttisi säilyy, sen pidempään se tulee olemaan tallessa. Valitse siis rohkeasti tavallista paksumpi käyntikorttikartonki.
Jälkikäsittelyllä pintaa
Ultrapehmeä Soft Touch mattapinta on helpoin tapa saada käyntikortti jonka vastaanottaja ei voi olla hivelemättä korttiasi. Jos sinulla ei ole kiire, miten olisi kohokuvio tai sokkopainettu (embossattu) logo?
Helmiäispinta tai spottilakka
Voit valita korttimateriaaliksi myös metallinhohtoisen helmiäispinnan tai upeat Xerox Iridesse helmiäisvärit. Spottilakalla voidaan korostaa vain pieni alue käyntikortissasi kimaltavaksi, kostean näköiseksi kohdelakattuna.
Taitos tuo tilaa
Jos et usko yksisivuisen CV:n voimaan, haluat varmasti myös käyntikorttiisi enemmän sisältöä. Taitettu käyntikortti nuutataan ja näin saadaan aikaiseksi kaunis, siisti nelisivuinen käyntikortti jossa kansien välissä olet sinä itse.

Normaalitoimituksena perinteisen 4/4 CMYK-painettu nelivärisen käyntikortin tuotantoaika on muutamasta päivästä reiluun viikkoon. Pikana voit saada käyntikortit jopa päivässä. Jos haluat jälkikäsittelyjä ja erikoisempia toteutuksia, varaa vähintään 1-2 viikkoa tuotantoaikaa.

Meiltä saat käyntikorttiesi mukaan myös näppärän alumiinisen säilytysrasian ihan ilmaiseksi. Säilytysrasia on maksuton kun tilaat vähintään 500 käyntikorttia, pienempiin eriin sisällytämme alumiinisen säilytysrasian edulliseen 2 euron kappalehintaan.

Käyntikorttien Hinta

Käyntikortteja tehdään monista eri materiaaleista, eri värisistä kartongeista ja erilaisilla toteutustavoilla. Alla on hinta perusmallin käyntikortille ilman kikkailuja. Jos haluat kikkailla, lähetä tarjouspyyntö ja heitetään pallot ilmaan.

Käyntikortti 50 100 200 300 500 1000+
1-puoleinen
Käyntikorttikartonki
35,90
(44,52 sis.ALV)
45,90
(56,92 sis.ALV)
59,90
(74,28 sis.ALV)
81,90
(101,56 sis.ALV)
106,45
(132,00 sis.ALV)
Kysy
tarjous
2-puoleinen
Käyntikorttikartonki
53,00
(65,72 sis.ALV)
58,90
(73,04 sis.ALV)
79,90
(99,08 sis.ALV)
100,00
(124,00 sis.ALV)
129,90
(161,08 sis.ALV)
4-sivuinen taitettu, embossattu, folioitu, paksumpi kartonki, pellavakäyntikortit... Kysy tarjous

Kaikki hinnat ovat ALV 0%. Tilaus voi koostua useamman henkilön käyntikorteista. Normaali tuotantoaika noin viikko.

Tilausprosessi
 • Vaihe 1: Painatus ja nimikointi
  Painoaineiston laatiminen

  Jos pystyt toteuttamaan käyntikorttien painoaineiston vektorimuotoisena tiedostona esimerkiksi Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop tai Corel Draw-ohjelmalla, olet jo pitkällä korttien suunnittelussa.

  Jos teetät käyntikortteja useammalle henkilölle, voit toimittaa vain yhden aineistopohjan ja nimet, tittelit ja muut yksilöivät tiedot esimerkiksi Excel-listana. Yhdistämme nimitiedot painovaiheessa kortteihin.

 • Vaihe 2: Painoaineiston vaatimukset
  Aineiston vähimmäisvaatimukset

  Painoaineistoon tulisi jättää aina vähintään 2mm leikkausvarat ja bleedit kauttaaltaan. Väriprofiilin tulee olla pinnoitetulle paperille ISO Coated v2 (Fogra 39 L) ja pinnoittamattomalle (kierrätyspaperi, mattapaperi) Uncoated ISO12647 (Fogra 47L). Aineiston tarkkuus käytettäessä kuvia on oltava vähintään 150dpi, mielellään 300dpi.

  Toimitathan painoaineiston ensisijaisesti PDF-, AI-, EPS-, TIFF-, PSD-tiedostoina. Muista tiedostomuodoista emme ota vastuuta lopputuloksesta.

 • Vaihe 3: Tilaaminen ja toimitus
  Tilaaminen

  Kun aineistot ja nimitiedot ovat valmiina, voit tehdä tilauksen sähköpostilla ottamalla yhteyttä myyntiimme. Toimita sähköpostin mukana aineistosi tai jos se on erittäin isokokoinen tiedosto, voit lähettää sen Wetransfer.com sivun kautta. Lataa aineisto Wetransferiin ja täytä vastaanottajaksi meidän sähköpostiosoite, niin saamme tiedostosi perille helpoimmin.

  Lähetä sähköpostissa tiedot tilausmääristä, laskutus- ja toimitusosoite sekä aikataulu jossa tilauksesi tarvitset.

  Toimitus tai nouto

  Toimitamme käyntikortit pääsääntöisesti Postin pakettina. Voit tilatessasi antaa myös SmartPost automaatin osoitteen johon tilauksen haluat toimitettavan. Jos haluat noutaa tilauksesi, tervetuloa paikan päälle kun saat ilmoituksen tilauksen valmistumisesta.


Referenssejämme

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous painotyöstä ja saat ohittamattoman hinnan! Tavallisesti tarjouksia jaellaan arkisin työaikaan, kiiretilanteessa voit saada vastauksen yöaikaan.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella tai soita 020-730 3490.