Nuutataan... Soita 020 - 730 3490

Kirjapaino

Digitaalinen kirjojen painatus mahdollistaa pienetkin painokset

Kirjan painatus ei enää ole vain suurten kirjakustantamoiden porttien takana. Koska perinteiset kustantamot pitävät käsissään päätäntävaltaa siitä, mitä kirjoja ne julkaisevat, on digitaalinen kirjapainaminen nostanut suosiota viime vuosina valtavasti.

Kirjojen painatus on nykyään mahdollista jopa yksi kerrallaan digitaalisen painomenetelmän ansiosta. Digipainettu kirja on myös itse julkaisevan kirjailijan ulottuvilla vaivattomasti.

Useimmat digipainetut kirjat liimasidotaan kansilehtiin jolloin lehden valmistamisen kustannukset ovat edullisesti hallittavissa. Riippuen omasta budjetistasi sekä kirjan tarkoituksesta, saatamme pystyä tarjoamaan myös julkaisija-apua kirjan korjausluvussa, sisuksen taitossa tai kannen suunnittelussa.

Meiltä saat apua oman kirjan julkaisemisen kanssa, kysy tarjous kirjojen painatuksesta.

Normaali toimitusaika kirjojen painatukselle on noin 2-3 viikkoa aineiston hyväksymisestä. Ilman kustantajaa asiakas itse vastaa kirjojen sisällön oikolukemisesta ja asettelusta.

Tilausprosessi
 • Vaihe 1: Kirjan kirjoittaminen
  Tekstin toimitus

  Ennen painatukseen siirtymistä kysy tarjous kirjojen painatuksesta haluamassasi määrässä. Jos haluat edetä kirjapainoon, etene annettujen ohjeiden mukaan.

 • Vaihe 2: Painatus
  Kirjan painaminen

  Jos toimitat valmiin painoaineiston, huolehdi että se täyttää vähimmäispainovaatimukset. Mikäli käytät palveluamme kirjan taitossa tai kannen suunnittelussa, me huolehdimme painoaineiston toteutuksesta.

 • Vaihe 3: Tilaaminen ja toimitus
  Tilaaminen

  Kun aineistot ja sisältö ovat valmiina, voit tehdä tilauksen sähköpostilla ottamalla yhteyttä myyntiimme. Toimita sähköpostin mukana aineistosi tai jos se on erittäin isokokoinen tiedosto, voit lähettää sen Wetransfer.com sivun kautta. Lataa aineisto Wetransferiin ja täytä vastaanottajaksi meidän sähköpostiosoite, niin saamme tiedostosi perille helpoimmin.

  Lähetä sähköpostissa tiedot tilausmääristä, laskutus- ja toimitusosoite sekä aikataulu jossa tilauksesi tarvitset.

  Toimitus tai nouto

  Toimitamme tilauksesi pääsääntöisesti Postin pakettina. Voit tilatessasi antaa myös SmartPost automaatin osoitteen johon tilauksen haluat toimitettavan. Jos haluat noutaa tilauksesi, tervetuloa paikan päälle kun saat ilmoituksen tilauksen valmistumisesta.


Referenssejämme

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous painotyöstä ja saat ohittamattoman hinnan! Tavallisesti tarjouksia jaellaan arkisin työaikaan, kiiretilanteessa voit saada vastauksen yöaikaan.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella tai soita 020-730 3490.