Laminoidaan... Soita 020 - 730 3490

Hiirimatot

Hiirimattojen painatus omasta kuva-aiheesta alkaen 25 erissä

Täysvärisellä sublimaatiopainatuksella valmistettavat pehmeät, kangaspintaiset hiirimatot saat meiltä omalla painatuksellasi alkaen jopa vain 25 kappaleen erissä. Hiirimaton ydinkumi on 3mm paksu ja hiirimatto onkin tässä koossa erityisen sopiva sekä toimistokäyttöön että pelaamiseen. Normaali tuotantoaika hiirimatoille painatuksella on noin 1-2 viikkoa.

Painatus on aina täysvärinen jolloin painovärien määrä ei vaikuta hintaan. Saatavilla on kaksi eri muotoa, pyöreä ja suorakaiteen muotoinen hiirimatto sublimaatiopainettuna. Tilauksesta hiirimatto voidaan valmistaa lähes mihin tahansa muotoon ja kokoon, paksuuksia on saatavilla tilaustuotteena 2mm-5mm välillä. Tilauksesta tehtäviin muotoihin kannattaa varata ainakin 2-3 viikkoa tuotantoaikaa.

Katso hinnasto alempana tällä sivulla tai kysy tarjous hiirimattojen painatuksesta isommassa erässä.

Normaali tuotantoaika hiirimattojen painatukselle on noin 2 viikkoa.

Materiaali Painatus 25 50 100 200 300
Suorakaide 190 x 250mm
Paksuus 3mm
CMYK 4,50 € 3,50 € 2,90 € 2,50 € 2,25 €
Pyöreä 210mm
Paksuus 3mm
4,50 € 3,50 € 2,90 € 2,50 € 2,25 €
Pikatoimituslisä (alle viikossa) + 50 %

Kaikki hinnat ovat ALV 0%. Hiirimatot toimitetaan bulk-pakattuna. Isommasta erästä lähetä tarjouspyyntö!

Tilausprosessi
 • Vaihe 1: Painoaineiston laatiminen
  Painoaineisto vektorimuodossa

  Toimitathan painoaineistosi aina ensisijaisesti PDF-muotoisena vektoritiedostona. Jos et pysty toteuttamaan aineistoa vaaditussa muodossa, toimita meille mitä sinulla on ja katsotaan onko se sopiva painatukseen.

  Toimita sähköpostin mukana aineistosi tai jos se on erittäin isokokoinen tiedosto, voit lähettää sen Wetransfer.com sivun kautta. Lataa aineisto Wetransferiin ja täytä vastaanottajaksi meidän sähköpostiosoite, niin saamme tiedostosi perille helpoimmin.

  Mainitse tilauksessa tuotteen malli, tilausmäärä sekä laskutus- ja toimitusosoite.

 • Vaihe 2: Painatus
  Sähköinen vedostus

  Saat ennen valmistusta vielä sähköisen vedoksen hyväksyttäväksi. Jos painatus näyttää oikealta, voit hyväksyä vedoksen ja etenemme painatukseen. Huomaa että vedoksen hyväksyttyäsi vastaat itse painoaineiston virheistä, painamme aineistosi sellaisena kuin se on meille toimitettu.

 • Vaihe 3: Toimitus
  Valmiit tuotteet

  Kun tuotteet ovat valmiit, toimitamme ne joko toimitusosoitteeseesi tai voit tulla noutamaan tilauksen suoraan tuotannostamme.

  SmartPost toimitus

  Jos haluat toimituksen Postin SmartPost automaattiin, annathan tilatessasi myös SmartPost automaatin osoitteen johon tilauksen haluat toimitettavan. Jos haluat noutaa tilauksesi, tervetuloa paikan päälle kun saat ilmoituksen tilauksen valmistumisesta.


Referenssejämme

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous painotyöstä ja saat ohittamattoman hinnan! Tavallisesti tarjouksia jaellaan arkisin työaikaan, kiiretilanteessa voit saada vastauksen yöaikaan.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella tai soita 020-730 3490.