Stiftataan... Soita 020 - 730 3490

Postikortit

Milloin viimeksi sait postikortin, joka säväytti —
hyvällä tavalla?

Painettu postikortti voi olla markkinoinnin väline tai erinomainen tapa muistaa läheisiä. Laadukkaasti painettu postikortti voidaan myös yksilöidä valmiiksi vastaanottajan osoitetiedoilla. Osoiteyksilöinti tehdään painovaiheessa joten meille riittää osoitelista.

Postikorttien painatukseen voidaan käyttää erilaisia vahvoja kartonkeja ja paperilaatuja joissa on tyylikkäitä ominaisuuksia kuten helmiäisväri. Postikortit voidaan myös toimittaa painetulla kirjekuorella, joka lisää kortin viestiä.

Valitse rohkeasti
Erikoisvahva kartonki
Lisäämällä paksuutta lisäät myös postikortin kestävyyttä. Mitä parempana postikortti kulkee vastaanottajalle, sitä merkityksellisemmäksi postikorttisi painettu viesti muuttuu eikä korttisi lennä suoraan roskiin.
Jälkikäsittelyllä pintaa
Ultrapehmeä Soft Touch mattapinta on helpoin tapa saada postikortteja joiden vastaanottaja ei voi olla hivelemättä korttiasi. Erilaisilla jälkikäsittelyillä kuten folioinnilla saadaan aikaan myös WOW-efekti.
Helmiäispinta tai spottilakka
Voit valita korttimateriaaliksi myös metallinhohtoisen helmiäispinnan Spottilakalla voidaan korostaa vain pieni alue postikorttien painopinnalta kimaltavaksi, kostean näköiseksi kohdelakattuna.
Taitos tuo tilaa
Jos et usko yksisivuisen voimaan, haluat varmasti myös postikortteihin enemmän sisältöä. Taitettu postikortti nuutataan ja saadaan aikaiseksi kaunis, siisti nelisivuinen postikortti jonka mukana viestisi kulkee.

Normaalitoimituksena perinteisen 4/4 CMYK-painettu nelivärisen postikortin tuotantoaika on muutamasta päivästä reiluun viikkoon. Pikana voit saada postikortit painettuna jopa päivässä. Jos haluat jälkikäsittelyjä ja erikoisempia toteutuksia, varaa vähintään 1-2 viikkoa tuotantoaikaa.

Postikorttien painatuksen hinta

Postikortteja tehdään monista eri materiaaleista, eri värisistä kartongeista ja erilaisilla toteutustavoilla. Alla on hinta perusmallin postikortille ilman efektejä. Jos haluat enemmän iskevyyttä, lähetä tarjouspyyntö ja heitetään pallot ilmaan.

Postikortti 50 100 200 300 500 1000+
2-puoleinen
4/1 (**)
49,00
(60,76 sis.ALV)
84,00
(104,16 sis.ALV)
94,00
(116,56 sis.ALV)
102,00
(126,48 sis.ALV)
116,90
(144,96 sis.ALV)
Kysy
tarjous
2-puoleinen
4/4 CMYK
55,90
(69,32 sis.ALV)
88,90
(110,24 sis.ALV)
100,00
(124,00 sis.ALV)
110,00
(136,40 sis.ALV)
134,00
(166,16 sis.ALV)

**4/1=Painatus takaa musta, 4/4=täysvärinen kummaltakin puolelta. Esimerkkihinnat kun postikorttikartonki 260g/m2.

Tilausprosessi
 • Vaihe 1: Painatus ja nimikointi
  Painoaineiston laatiminen

  Jos pystyt toteuttamaan postikorttien painoaineiston vektorimuotoisena tiedostona esimerkiksi Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop tai Corel Draw-ohjelmalla, olet jo pitkällä korttien suunnittelussa.

  Jos teetät kortteja useammalla eri aineistolla, voit saada yhteishinnan kokonaismäärästä mikäli aineiston muutokset ovat pieniä.

 • Vaihe 2: Painoaineiston vaatimukset
  Aineiston vähimmäisvaatimukset

  Painoaineistoon tulisi jättää aina vähintään 2mm leikkausvarat ja bleedit kauttaaltaan. Väriprofiilin tulee olla pinnoitetulle paperille ISO Coated v2 (Fogra 39 L) ja pinnoittamattomalle (kierrätyspaperi, mattapaperi) Uncoated ISO12647 (Fogra 47L). Aineiston tarkkuus käytettäessä kuvia on oltava vähintään 150dpi, mielellään 300dpi.

  Toimitathan painoaineiston ensisijaisesti PDF-, AI-, EPS-, TIFF-, PSD-tiedostoina. Muista tiedostomuodoista emme ota vastuuta lopputuloksesta.

 • Vaihe 3: Tilaaminen ja toimitus
  Tilaaminen

  Kun aineistot ja nimitiedot ovat valmiina, voit tehdä tilauksen sähköpostilla ottamalla yhteyttä myyntiimme. Toimita sähköpostin mukana aineistosi tai jos se on erittäin isokokoinen tiedosto, voit lähettää sen Wetransfer.com sivun kautta. Lataa aineisto Wetransferiin ja täytä vastaanottajaksi meidän sähköpostiosoite, niin saamme tiedostosi perille helpoimmin.

  Lähetä sähköpostissa tiedot tilausmääristä, laskutus- ja toimitusosoite sekä aikataulu jossa tilauksesi tarvitset.

  Toimitus tai nouto

  Toimitamme käyntikortit pääsääntöisesti Postin pakettina. Voit tilatessasi antaa myös SmartPost automaatin osoitteen johon tilauksen haluat toimitettavan. Jos haluat noutaa tilauksesi, tervetuloa paikan päälle kun saat ilmoituksen tilauksen valmistumisesta.


Referenssejämme

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous painotyöstä ja saat ohittamattoman hinnan! Tavallisesti tarjouksia jaellaan arkisin työaikaan, kiiretilanteessa voit saada vastauksen yöaikaan.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella tai soita 020-730 3490.