Stiftataan... Soita 020 - 730 3490

Mainoslakanat

Suurkuvabannerit, banderollit ja mainoskankaat —
painata suuret pinta-alat Helsingissä

Suurkuvapainatuksena toteutettavat mainosbannerit, banderollit ja mainoslakanat valmistetaan erikoisleveillä digitaalisilla painokoneilla. Pystymme toteuttamaan bannereita ja banderolleja muutaman metrin pituuksista jopa useiden kymmenien metrien, jopa satojen neliöiden kokonaisuuksiin.

Toteuta kaikenlaiset ulkomainoskampanjat, promootiot, peitteet ja suojat mainoskankailla kustannustehokkaasti pienen pienistä valtaviin kampanjoihin. Suurkuvamainokset painetaan esimerkiksi mesh-kankaalle joka sopii ulkokäyttöön ja läpäisee jonkin verran tuulta.

Voimakkailla, värikylläisillä suurkuvamainoksilla toteutetaan näyttävät ja näkyvät mainokset, kampanjat ja näkyvyydet jotka ovat mieleen painuvia. Painotekniikoina voidaan käyttää Latex-, UV-, Solvent- ja Sublimaatiopainatusta. Käyttokohteet voivat olla lyhytaikaisia tai pitkäikäisiä, meiltä löytyy kaikkiin kohteisiin sopiva yhdistelmä materiaaleja ja painomenetelmiä.

Painamme myös tapahtumakankaat, somistekankaat, mainosliput, roikot ja opasteet, valolaatikot kangaskuvalla ja canvas-taulut suurempina erinä, lähetä tarjouspyyntö!

Valitse rohkeasti
Käyttökohteet
Suurkuvabannerit ja mainoslakanat, tapahtuman mainoskankaat, somisteet, liput, roikot, opasteet ja työmaa-aitojen kankaat.
Painomenetelmät
Lyhytaikaiseen käyttöön vesipohjainen myrkytön pigmenttitulostus, pidempiaikaiseen UV-, Latex-, Solvent- ja Sublimaatio.

Materiaalivalinnoista ja käyttökohteesta riippuen saat suurkuvabannerit ja banderollit jopa muutamassa päivässä painettuna Helsingissä. Erikoisempia viimeistelyjä vaativissa tuotteissa tuotantoaika on 1-2 viikkoa.

Mainoslakanat ja mainoskankaat - hinnasto

Alla on esimerkkinä yleisimmistä mitoista hinnat mainoslakanoille ja mainoskankaille painettuna

Materiaali Koko 1 kpl 2 kpl 3 kpl 4 kpl 5 kpl
Mesh reikäkangas
300g/m2
1 x 2 metriä
Rullattuna
89,00 € 84,00 € 79,00 € 75,00 € 73,00 €
1 x 4 metriä
Rullattuna
152,00 € 147,00 € 142,00 € 137,00 € 135,00 €
PVC Vinyylipeite
500g/m2
1 x 2 metriä
Rullattuna
89,00 € 84,00 € 79,00 € 75,00 € 73,00 €
1 x 4 metriä
Rullattuna
152,00 € 147,00 € 142,00 € 137,00 € 135,00 €
Purjerenkaat 50cm välein 20,00 €
Reunavahvikkeet + purjerenkaat
Erityisesti pitkäaikaiseen ulkokäyttöön
35,00 €
Nippusiteet tai rautalangat 10,00 €
Pikatoimituslisä (alle viikossa) + 80 %

Kaikki hinnat ovat ALV 0%. Mainoslakanat ovat yksipuoleisia. Mikä tahansa muu koko ja materiaali, lähetä tarjouspyyntö!

Tilausprosessi
 • Vaihe 1: Painatus
  Painoaineiston laatiminen

  Jos pystyt toteuttamaan painoaineiston vektorimuotoisena tiedostona esimerkiksi Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop tai Corel Draw-ohjelmalla, olet jo pitkällä suunnittelussa.

  Jos teetät useampia eri painoaineistoja, muista mainita selvästi montako kappaletta kustakin aineistosta painetaan.

 • Vaihe 2: Painoaineiston vaatimukset
  Aineiston vähimmäisvaatimukset

  Erittäin suurikokoisissa suurkuvapainatuksissa aineisto toteutetaan 1:10 suhteessa todelliseen kokoon. Jos painatuksesi on yli 4 metriä kummaltakaan sivultaan, toimita aineisto vektorimuotoisena ja kymmenesosassa todellisesta koosta.

  Painoaineistoon tulisi jättää aina vähintään 20mm leikkausvarat ja bleedit kauttaaltaan. Toimita painoaineisto CMYK-muodossa painatusta varten. Aineiston tarkkuus käytettäessä rasterikuvia on oltava vähintään 150dpi suurkuvatuotteen koosta riippuen.

  Toimitathan painoaineiston ensisijaisesti PDF-, AI-, EPS-, TIFF-, PSD-tiedostoina. Muista tiedostomuodoista emme ota vastuuta lopputuloksesta.

 • Vaihe 3: Tilaaminen ja toimitus
  Tilaaminen

  Kun aineistot ovat valmiina, voit tehdä tilauksen sähköpostilla ottamalla yhteyttä myyntiimme. Toimita sähköpostin mukana aineistosi tai jos se on erittäin isokokoinen tiedosto, voit lähettää sen Wetransfer.com sivun kautta. Lataa aineisto Wetransferiin ja täytä vastaanottajaksi meidän sähköpostiosoite, niin saamme tiedostosi perille helpoimmin.

  Lähetä sähköpostissa tiedot tilausmääristä, laskutus- ja toimitusosoite sekä aikataulu jossa tilauksesi tarvitset.

  Toimitus tai nouto

  Toimitamme tilauksesi pääsääntöisesti Postin pakettina. Voit tilatessasi antaa myös SmartPost automaatin osoitteen johon tilauksen haluat toimitettavan. Jos haluat noutaa tilauksesi, tervetuloa paikan päälle kun saat ilmoituksen tilauksen valmistumisesta.


Referenssejämme

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous painotyöstä ja saat ohittamattoman hinnan! Tavallisesti tarjouksia jaellaan arkisin työaikaan, kiiretilanteessa voit saada vastauksen yöaikaan.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella tai soita 020-730 3490.