Stiftataan... Soita 020 - 730 3490

Hop-Up

Näyttävän messuseinän ja kuvausseinän saat useassa eri koossa —
kokoaminen kestää muutaman minuutin

Suuri kankainen Hop-Up messuseinäke valmistuu jopa alle viikossa, normaalitoimitus on vajaa kaksi viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Messuseinäkkeitä on saatavilla useammassa eri leveydessä, kaikkien korkeus on sama. Valokuvausseinä tai messuseinä menee helposti kasaan ja kulkee näppärässä kuljetuslaukussa. Messuseinäkkeen kokonaispaino on 7-12 kiloa leveydestä riippuen, eikä sen kokoamiseen mene muutaman harjoituskerran jälkeen kahta minuuttia kauempaa.

Valitse rohkeasti
Valitse kuvausseinä leveys
Suosituin malli on 3X3 seinäke jonka koko on 226 x 226 cm. Kapeampi 2X3 seinäke on 152cm leveä, kun taas levein seinäke 4X3 on 300cm leveä. Kaikkien seinien syvyys on 30cm.
Lisää näyttävät valot
Tilaa samalla Hop-Up messuseinäkkeeseen LED-valaisimet, jotka kiinnitetään telineen ylälaitaan. Ne valaisevat paitsi seinäkettä, myös koko messuosastoa tai esittelyaluetta.

Normaali tuotantoaika Hop-Up seinäkkeelle on noin viikko. Pikatoimituksena saat messuseinäkkeen jopa muutamassa päivässä*!

Messuseinän Hinta

Alla on hinnasto seinäkkeille ja valaisimille.

Seinäke Koko (LxKxS) Laukku Seinänmekanismi Painatushinta Valaisin
Suora 2x3 seinä 152x226x30cm Sisältyy 299,00 € 170,00 € 99,00 €
1 valo muuntajalla
Suora 3x3 seinä
Suosituin standardikoko
226x226x30cm 315,00 € 215,00 € 179,00 €
2 valoa muuntajalla
Suora 4x3 seinä 300x226x30cm 369,00 € 265,00 € 269,00 €
3 valoa muuntajalla

Kaikki hinnat ovat ALV 0%. Mukana toimitetaan kevyt kantolaukku. Optiona järeämpiä kuljetuslaukkuja.

Tilausprosessi
 • Vaihe 1: Painatus
  Painoaineiston laatiminen

  Jos pystyt toteuttamaan messuseinäkkeen painoaineiston vektorimuotoisena tiedostona esimerkiksi Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop tai Corel Draw-ohjelmalla, olet jo pitkällä tilauksen suunnittelussa. Toimita aineistosi CMYK-muotoisena vektoritiedostona painatusta varten.

  Jos teetät useampia eri painoaineistoja, muista mainita selvästi montako kappaletta kustakin aineistosta painetaan.

 • Vaihe 2: Painoaineiston vaatimukset
  Aineiston vähimmäisvaatimukset

  Painoaineistoon tulisi jättää aina vähintään 10mm leikkausvarat ja bleedit kauttaaltaan. Toimita aineistosi CMYK-väriprofiilissa painatusta varten. Aineiston tarkkuus käytettäessä rasterikuvia on oltava vähintään 150dpi, mielellään 300dpi.

  Toimitathan painoaineiston ensisijaisesti PDF-, AI-, EPS-, TIFF-, PSD-tiedostoina. Muista tiedostomuodoista emme ota vastuuta lopputuloksesta.

 • Vaihe 3: Tilaaminen ja toimitus
  Tilaaminen

  Kun aineistot ovat valmiina, voit tehdä tilauksen sähköpostilla ottamalla yhteyttä myyntiimme. Toimita sähköpostin mukana aineistosi tai jos se on erittäin isokokoinen tiedosto, voit lähettää sen Wetransfer.com sivun kautta. Lataa aineisto Wetransferiin ja täytä vastaanottajaksi meidän sähköpostiosoite, niin saamme tiedostosi perille helpoimmin.

  Lähetä sähköpostissa tiedot tilausmääristä, laskutus- ja toimitusosoite sekä aikataulu jossa tilauksesi tarvitset.

  Toimitus tai nouto

  Toimitamme tilauksesi pääsääntöisesti Postin pakettina. Voit tilatessasi antaa myös SmartPost automaatin osoitteen johon tilauksen haluat toimitettavan. Jos haluat noutaa tilauksesi, tervetuloa paikan päälle kun saat ilmoituksen tilauksen valmistumisesta.


Referenssejämme

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous painotyöstä ja saat ohittamattoman hinnan! Tavallisesti tarjouksia jaellaan arkisin työaikaan, kiiretilanteessa voit saada vastauksen yöaikaan.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella tai soita 020-730 3490.